Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2019 12:05 - Ремонт София - задача с много неизвестни
Автор: strashnaagencia Категория: Лични дневници   
Прочетен: 215 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.11.2019 12:09


Думата ми е за ремонт на жилище в най-големия град в България. Очакванията са тук да има най-много майстори, да оцеляват само най-добрите, най-коректните. Така предполагах и аз, но се оказа друго. Сякаш сме в състояние на бубонна чума, всеки гледа да вземе нещо бързо от теб и да не те види повече, всеки гледа да оцелее лично и не се надява на дълготрайни отношения, не го интересува доброто име, важното е веднъж да те излъже. Светът ли свършва? Всъщност постът ми не е отрицателен, а пост надежда. За мен надеждата дойде след като попаднах на определени майстори. Накратко, мисията не е невъзможна с тези хора       http://remont-imot.com/    
за ремонт София
.

Ние не казваме добра дума за другите, за специалистите, за майсторите, сякаш само ние заслужаваме добра дума. Затова реших този път да направя нещо различно, не само да се оплаквам. Да, разбирам, всеки се страхува да не бъде обвинен, че прави нарочна реклама и т.н., но покрай такива предразсъдъци да не смее човек да похвали някого.
Иначе за оплакване имам доста поводи, преди да попадна на Ремонт-Имот, защото в къщи влизаха и излизаха безброй "майстори". Всеки остави своя неповторим почерк и домът ми започна да прилича на картина на Пикасо - криви стени и сводове, разминаващи се линии, наклон там където не трябва да има, всичко капе, разлепва се, но все се искат още пари, за онова, което трябва вече да е готово!

Неусетно пак заговорих за проблемите, а исках да кажа положителното.
Домът е нещо много важно, затова моята голяма благодарност е, че намерихме майстори, които без да ни източат бюджета ни свършиха всички нужни дейности, които поискахме - ремонт на баня, измазване на стени, изравняване, нивелиране, поставяне на настилки, боядисване на всички стаи, ремонт на детска стая, въобще цялостен ремонт на апартамент.

Когато е направено всичко както трябва нямаш много думи, сигурно е защото страстта идва, когато си недоволен. Все пак, хубавото е, че поне успяхме да изразим своите благодарности на майстора ни в София за хубавия, качествен ремонт!

Та когато ни запитат освен много неизвестни има ли надежда за добър ремонт, забравяме онази приказка, че вкараш ли майстори в къщи, после трябва да ремонтираш след тях, и казваме, че има надежда!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: strashnaagencia
Категория: Лични дневници
Прочетен: 48685
Постинги: 15
Коментари: 10
Гласове: 32
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930